NextGenJan
YÖNETİCİ
Konu: Star Wars: The Force Unleashed Ptsi Ağus. 18, 2008 1:01 am |
|
|
Yayımlanan Trailer ve Resimlerle Next Gen dünyasını sarsan,Force Unleashed'in yapımına hızla devam ediliyor. Geçtiğimiz gün Demosu yayımlanan, İlk bölümde Darth Vader'i kontrol ettğimiz ve bu zamana kadar SW oyunlarında tatmadığımız bir gücü temsil ettiğimiz FU'de asıl amaç Darth Vader'in çırağı olmak ve Sith adını geliştirdiğimiz gücümüzle temsil etmek. Oyun sırasında ki olaylara göre iyi veya kötü yani Dark Side & Light Side tarafları seçebiliyoruz. Tabi tüm oyuncular Dark Side isteyecektir. Force Unleashed 19 eylül 2008 tarihinde Xbox 360,Playstation 3,Playstation 2,Wİİ ve NDS platformu için çıkacak.
|
|
*Shalashaska*
Administrator
Konu: Geri: Star Wars: The Force Unleashed Ptsi Ağus. 18, 2008 1:50 am |
|
|
Bu başlığı açmayı nasıl unutmuşum.
Gerçi bu oyuna bakınca ağlayasım geliyor ama :pale: |
|
Göksu
Genel Forum Sorumlusu
Konu: Geri: Star Wars: The Force Unleashed Ptsi Ağus. 18, 2008 5:52 pm |
|
|
Şahaser olmaya aday... |
|
SpAdA
Genel Forum Sorumlusu
|
Konu: Geri: Star Wars: The Force Unleashed Ptsi Ağus. 18, 2008 7:36 pm |
|
|
Bu efsanevi filmi ve oyunları unutulmaz. Ama bu oyun Wii'de güzel oynanır. Kılıç kullanma onda güzel olur.Ama tabi Wii pek beğenilen bir konsol olmadı bu oyun Xbox360'da güzel oynanır.
En son SpAdA tarafından Salı Ağus. 19, 2008 2:27 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
NextGenJan
YÖNETİCİ
|
StyleMrT
Administrator
Konu: Geri: Star Wars: The Force Unleashed Ptsi Ağus. 18, 2008 11:26 pm |
|
|
Süper bir oyun videolarda çok gzl gerçekten nexgen oyunlardan biri diyebiliiz |
|
Sergeant Vasili
Genel Forum Sorumlusu
Konu: Geri: Star Wars: The Force Unleashed Salı Ağus. 19, 2008 1:28 pm |
|
|
Açıkcası Ben Light Side Sevioyorum...Light Side Bitirince Dark a Geçerim... Yoda Ve Luke a Sempati Duyuyorum...Bu Oyunda Gerçekten Güzel Olacak Oyunlarından 2 Sini Oynadım BattleFront Ve OutCast Jedi Academy Xfiredan Online Oynanabiliyor Fakat Bölgedeki Tüm CD cilere Baktım Ve Bulamadım.Bu Oyunda Xfire da Oynanabilirlik Olursa İnanılmaz Bir Hit e Kavuşur.Bakalım Online Özelliği Olacak Mı?... |
|
*Shalashaska*
Administrator
Konu: Geri: Star Wars: The Force Unleashed Salı Ağus. 19, 2008 7:09 pm |
|
|
- Sergeant Vasili demiş ki:
- Açıkcası Ben Light Side Sevioyorum...Light Side Bitirince Dark a Geçerim...
Yoda Ve Luke a Sempati Duyuyorum...Bu Oyunda Gerçekten Güzel Olacak Oyunlarından 2 Sini Oynadım BattleFront Ve OutCast Jedi Academy Xfiredan Online Oynanabiliyor Fakat Bölgedeki Tüm CD cilere Baktım Ve Bulamadım.Bu Oyunda Xfire da Oynanabilirlik Olursa İnanılmaz Bir Hit e Kavuşur.Bakalım Online Özelliği Olacak Mı?... Sanırım sende koşa koşa köşedeki cd'cine gidip 10 liraya oyun alanlardansın.
%70 böyle değil mi?
Ben bu mesajı niye attım? |
|