ALoNeWoLF
Yeni NG Oyuncu
|
Konu: Hükümran Senfoni Online Ptsi Ağus. 18, 2008 4:33 pm |
|
|
"HSO Open Beta Başladı! 08.05.2008 Hükümran Senfoni Online SV Açık Beta Testleri Başladı!
İki binden fazla kişinin başvurduğu ve 40 gün süren kapalı beta testlerin ardından, Hükümran Senfoni Online halka açık beta testlere başladı!
Daha fazla beklemenize gerek yok, anında eğlenceye başlayın!
Hiç bir onay beklemenize gerek yok, Hükümran Senfoni Online sadece bir tık ötenizde!" http://hso.mynet.com/ dan alıntıdır
Evet arkadaşlar şu anda beta aşamasında ve 100.000 kullanıcıya sahip olan bu oyun online strateji oyunudur ver "ceiron" tarafından yapılmıştır.
"Açık Beta 2. Aşama Geçiş Duyurusu 14.08.2008
9 Mayıs 2008 tarihinde 1. Tur Açık Beta testlere başlayan Hükümran Senfoni Online (kısaca HSO), sadece 3 ay içerisinde tam 100.000 kayıtlı kullanıcı barajını geçmeyi başarmıştır. Henüz açık beta aşamasında bulunmamıza rağmen Türk oyunseverlerin bize gösterdiği bu olağanüstü ilgi ve güven için kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız.
HSO üç aylık açık beta testlerin ardından artık tam sürümden önceki son aşamaya geçmeye hazır hale gelmiştir. 14 Ağustos 2008 Perşembe günü ikinci tur açık beta testlerimiz başlayacaktır.
İkinci açık beta testlerde;
1) İlk açık betaya katılan 100.000'den fazla oyuncumuza hediye Céi-Liralar dağıtılacak 2) İkinci açık beta için tüm hesaplar sıfırlanacak ve oyun baştan başlatılacak 3) İkinci açık beta ile birlikte 18.08.2008 tarihinden itibaren Céi-Lira satışları da başlatılacak 4) İkinci açık beta ile birlikte artık hesapların sıfırlanmayacağı döneme girilmiş olunacak
...ve tabi ki oyun yine herkes için ücretsiz olarak hso.mynet.com adresinden oynanabilecek. Eğer hala HSO'yu denemediyseniz, sizleri de en kısa zamanda aramıza bekliyoruz. Unutmayın, oyun tamamen ücretsiz ve herkese açık!
Tüm Céidot ve Mynet ekipleri adına teşekkür ederiz. İyi eğlenceler! "
http://hso.mynet.com/ dan alıntıdır ve de en son beta güncellemesi olmaktadır.Bundan sora gelicek olan güncellemeyle beta kalkacak ve client haline gelecektir.
Oyun Hakkında İstediğiniz Yardımı Yapmaya Hazırım. |
|
Sergeant Vasili
Genel Forum Sorumlusu
Konu: Geri: Hükümran Senfoni Online Ptsi Ağus. 18, 2008 4:56 pm |
|
|
Uzun Zamandır Bekliyordum...Ankara'da Bu İşle İlgili Ciddi Ciddi Dünya Standartlarında Animasyon ve Çizim Stüdyoaları Kurulmuş Ciddi Yatırımlar Yapılmış.Artık Türklerinde Dev Oyun Pazarında OYUN FIRMASI & OYUNU OLUCAK !
Proje 'Hükümran Senfoni'
Proje Hükümran Senfoni, Céiron Alternatif Gerçeklik kurgusuna dayanan temelleri ve tasarımları eşliğinde, Céidot Dijital Oyun Tasarım stüdyosu bünyesinde geliştirilen bir bilgisayar oyunudur. Elektronik eğlence sektörüne yönelik bir ürün olarak nitelendirilebilir. |
|
ALoNeWoLF
Yeni NG Oyuncu
|
Konu: Geri: Hükümran Senfoni Online Salı Ağus. 19, 2008 1:25 pm |
|
|
Hso dan bazı Fotolar
|
|
CalvinKlein
Yeni NG Oyuncu
Konu: Geri: Hükümran Senfoni Online Salı Ağus. 19, 2008 1:34 pm |
|
|
Bu oyunu NGO 'dan oynayan varmı? Varsa beni oyun hakkında bilgilendirebilir mi? [ Oyunun oynanış şeklinden , konusundan ve beyendiğine dair vb. ] |
|
ALoNeWoLF
Yeni NG Oyuncu
|
Konu: Geri: Hükümran Senfoni Online Salı Ağus. 19, 2008 5:34 pm |
|
|
ben oyunuyorum vede çok güsel hso.mynet.com dan girebilirsin sen üye ol ben sana adım adım anlatırım |
|
CalvinKlein
Yeni NG Oyuncu
Konu: Geri: Hükümran Senfoni Online Salı Ağus. 19, 2008 5:39 pm |
|
|
Tamam.Çok Teşekkür Ederim. Yakında indirince haber veririm |
|
ALoNeWoLF
Yeni NG Oyuncu
|
Konu: Geri: Hükümran Senfoni Online Salı Ağus. 19, 2008 7:07 pm |