Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0
Son Üyemiz: JokeR

AnasayfaAnasayfa  Next Gen OyunNext Gen Oyun  AramaArama  Latest imagesLatest images    Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Harry Potter artık yazı bile yazamıyor

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
SpAdA
Genel Forum Sorumlusu
Genel Forum Sorumlusu
SpAdA

Erkek
Yaş : Kayıt tarihi : 17/08/08 Mesaj Sayısı : 59 Nerden : Eskişehir

MesajKonu: Harry Potter artık yazı bile yazamıyor   Harry Potter artık yazı bile yazamıyor EmptyPtsi Ağus. 18, 2008 8:34 pm

Harry Potter'la ünlenen Daniel Radcliffe yakalandığı hastalık nedeniyle ayakkabılarını bağlamakta bile zorlandığını söyledi..
İzlenme rekorları kıran Harry Potter filminin başrol oyuncusu Daniel Radcliffe, dyspraxia (hareket planlama bozukluğu) hastası olduğunu açıkladı. Hollywood'un en çok kazanan genç oyuncular listesinde ilk sıralarda yer alan Radcliffe yaptığı açıklamada, zaman zaman ayakkabısını bile bağlayamadığını söyledi. Beyninin "amaçlı hareketleri kontrol etmesinde bozukluk" olduğunu söyleyen Radcliffe, hastalığa yakalanmasının bir nedeni olmadığını, herkesin bu hastalığa yakalanma ihtimali olduğunu dile getirdi. Genç oyuncu hastalığın, insanın öğrenme yetisini de etkilediğini, yazı yazamadığını ve bu yüzden okul notlarının son dönemde çok kötü olduğunu belirtti. Radcliffe, "Okulum, notlarım çöplüğe döndü" diye konuştu.

'NEDEN BEN DİYE SORDUM'
Genç oyuncunun, hastalığının ilerlemesi durumunda yürümekte bile zorlanması söz konusu. Hareketlerini planlamada çok zorlandığını söyleyen Radcliffe "Hastalığımı ilk öğrendiğimde 'neden ben' diye sormadan edemedim" dedi. Oyuncunun sözcüsü ise "Çok zor bir dönem geçiriyor. Ancak şu anda hastalığın ilk aşamasında" diye konuştu.

KAYNAK:SABAH

En son SpAdA tarafından Ptsi Ağus. 18, 2008 8:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
NextGenJan
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
NextGenJan

Erkek

MesajKonu: Geri: Harry Potter artık yazı bile yazamıyor   Harry Potter artık yazı bile yazamıyor EmptyPtsi Ağus. 18, 2008 8:37 pm

Hayatta en önemli şeyin sağlık olduğunu bir kez daha öğrenmiş oluyoruz. Allah yardımcısı olsun.
http://nextgenoyun.forummum.com
StyleMrT
Administrator
Administrator
StyleMrT

Erkek
Yaş : Kayıt tarihi : 17/08/08 Mesaj Sayısı : 128 Nerden :

MesajKonu: Geri: Harry Potter artık yazı bile yazamıyor   Harry Potter artık yazı bile yazamıyor EmptyPtsi Ağus. 18, 2008 9:56 pm

Geçmiş olsun çok üzüldüm.. :no:

Harry Potter artık yazı bile yazamıyor

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası