StyleMrT
Administrator
Konu: Need For Speed Undercover`dan beklentileriniz ..... Ptsi Ağus. 18, 2008 10:15 pm |
|
|
Ewt arkadaşlar Kasım ayında çıkacağı konuşulan Need For Speed Undercover`dan beklentileriniz nelerdir bu konu altında paylaşabilirsiniz.....
En son StyleMrT tarafından Ptsi Ağus. 18, 2008 10:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
SpAdA
Genel Forum Sorumlusu
|
Konu: Geri: Need For Speed Undercover`dan beklentileriniz ..... Ptsi Ağus. 18, 2008 10:22 pm |
|
|
Benim beklentim yok ama NFS: Prostreet'ten yapılan hatalarını anlamaları çok sevindirdi beni. Grafiksel bakımdan iyi bir oyun ama senaryo bozuyor işi kanuna ait yarış olması. Şimdi Undercover'da serbest dolaşma polis kovalamacası yani tam bir Transporter işine benzeyecek. |
|
StyleMrT
Administrator
Konu: Geri: Need For Speed Undercover`dan beklentileriniz ..... Ptsi Ağus. 18, 2008 10:24 pm |
|
|
Ewt Yapımcıların akıllandığı bir videodan belli oldu.. Ümidim Pro Street gibi hayal kırıklığı yaratmaz... |
|
SpAdA
Genel Forum Sorumlusu
|
Konu: Geri: Need For Speed Undercover`dan beklentileriniz ..... Ptsi Ağus. 18, 2008 10:26 pm |
|
|
- StyleMrT demiş ki:
- Ewt Yapımcıların akıllandığı bir videodan belli oldu.. Ümidim Pro Street gibi hayal kırıklığı yaratmaz...
Videolarda izlediğimiz görüntüler anlaşılacağı gibi yaratmıyacak. |
|
NextGenJan
YÖNETİCİ
Konu: Geri: Need For Speed Undercover`dan beklentileriniz ..... Ptsi Ağus. 18, 2008 10:27 pm |
|
|
Bölümde zaten UnderCover başlığı mevcut. Ordan devam edelim. |
|