NextGenJan
YÖNETİCİ
Konu: Tomb Raider: UnderWorld Ptsi Ağus. 18, 2008 10:38 pm |
|
|
Har daim Tomb Raider adını her oyuncu duymuştur. Çıkan serileri herzaman dikkat çekmiş ve beyeni toplamıştır. Tabi bu oyundaki en önemli unsur ana karakterimiz Lara Croft . Şimdilerde ise bu müthiş serinin en iddalı oyunu gelmeye hazırlanıyor. UnderWorld adını taşıyan ve ilkkez Next Gen olarak göreceğimiz bu yeni oyun beklenenler listesine eklendi. Legend oyunundaki konunun devam niteliğini taşıyan UnderWorld'de Yine Lara Croft'u kontrol ediyoruz. Yeni hareketler,silahlar ve bir çok unsur karşımıza çıkacak. Oyunun genel yapısı karanlık ve zorlu mekanlarda geçecek. Neyse lafı fazla uzatmadan sizlere yeni videosunu sunalım.
Tomb Raider: UnderWorld 21 kasım'da Xbox 360,Playstation 3,Playstation 2,Wii ve PC platformları için raflardaki yerini olacak.
|
|
ALoNeWoLF
Yeni NG Oyuncu
|
Konu: Geri: Tomb Raider: UnderWorld Ptsi Ağus. 18, 2008 11:02 pm |
|
|
güsel bit oyuna benziyor araştırmanda güzel olmuş eline sağlık |
|
StyleMrT
Administrator
Konu: Geri: Tomb Raider: UnderWorld Ptsi Ağus. 18, 2008 11:15 pm |
|
|
PS2 ye çıkaçağı için sevindim... |
|
Sergeant Vasili
Genel Forum Sorumlusu
Konu: Geri: Tomb Raider: UnderWorld Salı Ağus. 19, 2008 1:34 pm |
|
|
Tomb Raider Legend ı Bitirmiştim Gerçekten Zeka Ve Beceri Oyunu Oyunda Croft ın Uğraştığı Kapılar Benim Canımı Sıkıyor.Anniversary Çok Zordu Onuda Bitirmeye Çalışıyorum... Bunuda Sabırsızlıkla Beklemekteyim. |
|
*Shalashaska*
Administrator
Konu: Geri: Tomb Raider: UnderWorld Salı Ağus. 19, 2008 7:37 pm |
|
|
- Sergeant Vasili demiş ki:
- Tomb Raider Legend ı Bitirmiştim Gerçekten Zeka Ve Beceri Oyunu Oyunda Croft ın Uğraştığı Kapılar Benim Canımı Sıkıyor.Anniversary Çok Zordu Onuda Bitirmeye Çalışıyorum...
Bunuda Sabırsızlıkla Beklemekteyim. Legend'dan sonrasının bulmacaları eski oyunlara göre çok kuru kalıyor. Ki bir kişi bu oyunda ki bulmacayı yapamazsa veya onu sıkarsa, bırak eski oyunları oynamayı, rafa atmaz direk satar! |
|