|
|
Yazar |
Mesaj |
SpAdA
Genel Forum Sorumlusu
|
|
|
|
CalvinKlein
Yeni NG Oyuncu
Konu: Geri: God of War III Salı Ağus. 19, 2008 10:53 am |
|
|
God of War bu sefer apayrı bir görüntü kalitesiyle karşımıza çıkıyor. Sadece PlayStation 3 'e çıkması hayal kırıklığı uğrattı. |
|
|
|
Sergeant Vasili
Genel Forum Sorumlusu
Konu: Geri: God of War III Salı Ağus. 19, 2008 1:19 pm |
|
|
God Of War 1 -Gow2 Bitirdim Ve Çok Etkilendim. Sadece PS3 e Çıktığı İçin Yapımcının Geliri Düşük Olacaktır.Bu Son Oyun Artık Burda Zeus u Yok Edeceğiz Galiba...Bende Bir Yolunu Bulup Oynarım Umarım. |
|
|
|
NextGenJan
YÖNETİCİ
Konu: Geri: God of War III Salı Ağus. 19, 2008 1:23 pm |
|
|
Genel olarak bakarsak bu kez Kratos'un işi çok zor. Çünkü karşısında yepyeni bir Prince of Persia oyunu var ve UbiSoft bu rekabetteki son noktayı 4.oyunu ile koyacaktır.
God of War III oyununa gelirsek, vide gerçekten çok harika. Videodan sonra yapılan eleştiriler oyunun grafikleri '' Beowulf '' filmine benzeyeceği yönünde. Eğer böyle bir şey gerçekleşirse Playstation 3 güzel bir açılış yapacaktır. |
|
|
|
Sergeant Vasili
Genel Forum Sorumlusu
Konu: Geri: God of War III Salı Ağus. 19, 2008 1:38 pm |
|
|
- NextGenJan demiş ki:
- Genel olarak bakarsak bu kez Kratos'un işi çok zor. Çünkü karşısında yepyeni bir Prince of Persia oyunu var ve UbiSoft bu rekabetteki son noktayı 4.oyunu ile koyacaktır.
God of War III oyununa gelirsek, vide gerçekten çok harika. Videodan sonra yapılan eleştiriler oyunun grafikleri '' Beowulf '' filmine benzeyeceği yönünde. Eğer böyle bir şey gerçekleşirse Playstation 3 güzel bir açılış yapacaktır. İsminden Anlaşıldığı Gibi
Chains Of Olympus Bence Son Oyun Olabilir Fakat 4. Oyunu 2010 da Falan Çıkartırlar... |
|
|
|
CalvinKlein
Yeni NG Oyuncu
Konu: Geri: God of War III Salı Ağus. 19, 2008 1:41 pm |
|
|
- Sergeant Vasili demiş ki:
- NextGenJan demiş ki:
- Genel olarak bakarsak bu kez Kratos'un işi çok zor. Çünkü karşısında yepyeni bir Prince of Persia oyunu var ve UbiSoft bu rekabetteki son noktayı 4.oyunu ile koyacaktır.
God of War III oyununa gelirsek, vide gerçekten çok harika. Videodan sonra yapılan eleştiriler oyunun grafikleri '' Beowulf '' filmine benzeyeceği yönünde. Eğer böyle bir şey gerçekleşirse Playstation 3 güzel bir açılış yapacaktır. İsminden Anlaşıldığı Gibi
Chains Of Olympus Bence Son Oyun Olabilir Fakat 4. Oyunu 2010 da Falan Çıkartırlar... Chains Of Olympus'un sanırım sadece PSP'ye özel olduğunu biliyorum.Zaten Chains Of Olympus piyasaya çıktı. |
|
|
|
Sergeant Vasili
Genel Forum Sorumlusu
Konu: Geri: God of War III Salı Ağus. 19, 2008 1:56 pm |
|
|
PSP ye Değil PS3 e Ruslar Bastı Yani Oyunu PSP ye Değil Bazı Yerlerde Bulunabiliyor... Ruslar Bu Tür Konsollara Aktarmakta Çok İyiler Ben Konyada Görmedim Fakat İstanbulda Görmüştüm.
Korsan O Kadar İlerlediki Aralıkta Çıkacak Olan Arog Film Setinden Almışlar Ve Orjiinal Haliyle Satıyorlardı Adamdan Bi İstedim Elimizde Kalmadı Dedi... Artık Herşey Mümkün... |
|
|
|
CalvinKlein
Yeni NG Oyuncu
Konu: Geri: God of War III Salı Ağus. 19, 2008 1:58 pm |
|
|
Bilgilendirmen İçin Teşekkürler,, |
|
|
|
Göksu
Genel Forum Sorumlusu
Konu: Geri: God of War III Salı Ağus. 19, 2008 9:27 pm |
|
|
GOW için PS2 almıştım 2'sinide bitirmiştim geri vermiştim PSP alamadık ama GOW 3 için PS3 çaktık |
|
|
|
StyleMrT
Administrator
Konu: Geri: God of War III Salı Ağus. 19, 2008 10:10 pm |
|
|
GOW 3 ü sabırsızlıkla bekliyorum 1 ve 2 yi bitirdikten sonra acayip etkilenmiştim bakalım seneye sidilerin fiyatları ucuzlarsa PS3`ün PS3 alabilirim süper bir oyun çıkıcağı zaman kasıp kavurucak.... |
|
|
|
**kratos**
Yeni NG Oyuncu
Konu: Geri: God of War III Paz Ağus. 24, 2008 4:23 am |
|
|
bende god of war 1 2 yi her modda bitirdim artık gow 3 ü bekliycez |
|
|
|
StyleMrT
Administrator
Konu: Geri: God of War III Perş. Eyl. 04, 2008 8:42 pm |
|
|
- **kratos** demiş ki:
- bende god of war 1 2 yi her modda bitirdim artık gow 3 ü bekliycez
Titanda bitirmek çok zor olsa gerek bir iki defa denedim ama başaramadım heykli geçemedim...Tebrik... |
|
|
|
|